Wie zijn we?


Geen ingewikkelde theorieën, maar gezond boerenverstand.


Ik ben meer dan 20 jaar actief in de verkoop. Begonnen als binnendienst medewerker, daarna als accountmanager en inmiddels meer dan 10 jaar als sales manager.

Het grootste deel van mijn carrière ben ik actief geweest bij KMO’s. Een aantal daarvan zijn familiale bedrijven en anderen maken deel uit van grote internationale groepen. Dat is ook de reden waarom Sales In Balance zich voornamelijk richt tot KMO’s.

Ik vertrek in mijn aanpak altijd van een stevige structuur, een goede organisatie. Als die er staat, kan je als verkoop doen wat nodig is om successen te behalen, je continu aanpassen en inspelen op de verwachtingen en wensen van je klant.

Geen ingewikkelde theorieën, maar gezond boerenverstand waar iedereen onmiddellijk mee aan de slag kan.

Laat Sales In Balance u helpen om de balans in uw verkooporganisatie te vinden.

 

Peter Wartel